facebook

Диктатор одержимий: з’явилася ще одна версія “діагнозу Путіна”

Вважається, що президент Росії Володимир Путін взяв на себе повний контроль над війною в Україні та висуває нездійсненні вимоги. Не без причини в пресі, зокрема й у західній, говорять про те, що диктатор має явно проблеми з головою.

Згідно з повідомленням Генерального штабу Збройних сил України, однією з таких вимог є взяття його військами Кривого Рогу – рідного міста президента України Володимира Зеленського.

Але захоплення міста з населенням приблизно в один мільйон людей є колосальним завданням для російської армії, яка вже втратила більше 23 тисяч солдатів за два з половиною місяці війни.

Борис Карпічков, колишній агент КДБ, що втік з Росії, розповів The Sun, що Путін “зійшов з глузду” і “одержимий параноїдальними ідеями”. Кремлівський диктатор страждає не тільки на хворобу Паркінсона і хворіє на рак, потребуючи термінової операції, у нього також рання стадія деменції та параноя, що зводить його з розуму.

Незважаючи на те, що прессекретар Путіна Дмитро Пєсков стверджує, що здоров’я Путіна відмінне, його нещодавні публічні виступи демонструють погіршення фізичного стану.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пан Карпічков заявляє, що навіть членам найближчого оточення Путіна не повідомляють правди про стан його здоров’я, щоб захистити його імідж “сильної людини”.

“Він вважає буквально всіх, зокрема і в російських спецслужбах і навіть у своєму найближчому оточенні, “зрадниками”. Він такий підозрілий і так одержимий своїми параноями, що його тепер можна порівняти зі сталінським тираном. Я сам не медик… але є серйозні побоювання, що Путін страждає на численні фізичні захворювання — можливо, через спортивні травми в молоді роки. Ще одна потенційна проблема може полягати в тому, — судячи з того, як він рухається, — що Путін може страждати від початкових стадій або хвороби Паркінсона, або іншого серйозного захворювання, спричиненого якоюсь формою раку, наприклад, пухлиною головного мозку”, — вважає Борис Карпічков.

Про всі діагнози Путіна ми вже розповідали ось тут. Однак у Кремлі, як і раніше, заперечують, що з їхнім лідером щось не так. І, мабуть, готуються пишно відсвяткувати 70-річчя диктатора у жовтні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Диктатор одержимий: з’явилася ще одна версія “діагнозу Путіна”