facebook

Закинула червоний прапор: бабуся, яка стала “зіркою” у РФ, прозріла після прильоту ворожого снаряда. Відео

Закинула червоний прапор: бабуся, яка стала “зіркою” у РФ, прозріла після прильоту ворожого снаряда. Відео

Бабця з радянським прапором, яку російська пропаганда перетворила на “символ” агресії РФ проти України, прозріла після прильоту російської міни на її подвір’я та інформації про злочини рашистів у Бучі. Старенька скаржиться, що в країні-агресорі перекрутили її вчинок і зробили з неї “зрадницю”.

Вона твердить, що вийшла до військових, яких сприйняла за російських окупантів, аби просити їх “не громити Україну. Про це повідомили у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, співробітник якого розшукав бабусю-“зірку” та дізнався про її подальшу долю.

Російські пропагандисти зліпили “живий символ” для виправдання своєї кривавої агресії проти України зі старенької мешканки України, яка, переплутавши українських воїнів з російськими окупантами, вийшла зустрічати їх з радянським прапором у руках.

Втім, українці повелися з дивною жінкою максимально коректно, дали їй продуктів і лише потім зізналися, що є захисниками України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Співробітник Центру стратегічних комунікацій розшукав бабцю. Виявилося, що живе вона не на Київщині і не на Донеччині, як досі не може визначитися ворожа пропаганда, а на околицях Харкова.

І її вчинок – зовсім не “сміливе протистояння націоналістам”, а спроба вмовити військових, яких вона вважала за росіян, не руйнувати Україну.

Звуть жінку, яка мимохіть стала символом виправдання росіянами своєї агресії та злочинів в Україні, Анню Іванівною.

Вона пояснює, що вийшла з червоним прапором до військових, яких вважала росіянами, просити, щоб вони “не громили Україну”. А в країні-агресорі її мотиви перекрутили, через що вона, каже бабця, тепер відчуває себе “зрадницею”.

Наразі і жінка, і її чоловік перебувають в одній з харківських лікарень. Обидва кажуть, що вдячні українським воїнам і за підтримку, зокрема, продуктами, і за захист від гніву пересічних харків’ян, яким сусідство з оббріханою, як виявилося, старенькою не дуже сподобалося. Особливо на тлі щоденних жорстоких обстрілів, смертей та руйнувань.

“Військові закликають не зневажати стареньку. “Тепер, коли від росіян Анна Іванівна отримала міну на подвір’я, а від українців допомогу, її онук рятується в Польщі, коли вона дізналася про Бучу та все інше, вона закинула той червоний прапор подалі”, – каже комвзводу з псевдо “Кадет”, – йдеться у повідомленні Центру протидії дезінформації.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що після появи відео, на якому старенька мешканка з України вийшла зустрічати українських воїнів з червоним радянським прапором, бо вважала, що це російські окупанти, на Росії з неї зліпили живий символ “проросійськості України”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Закинула червоний прапор: бабуся, яка стала “зіркою” у РФ, прозріла після прильоту ворожого снаряда. Відео