facebook

“Кролик, якого неможливо наздогнати”: таролог розповіла, в чому феномен “ясновидіння” Арестовича

Із початком повномаштабного вторгнення Росії популярність радника голови Офісу Президента Олексія Арестовича різко зросла. У мережі навіть жартуюють, що Арестовичу вдалося переманити всіх вовчиць Олега Винника на свою сторону. У Мережі його називають новим секс-символом українських жінок та “головним психотерапевтом країни”. А ще часто Олексія Арестовища називають “віщуном”і є навіть ті, хто вірить, що він має здатність передбачати майбутнє.

Про це розповідає “Точка.нет”.
Ще 2008 року політик попереджав про можливу анексію Криму Росією. Але чи справді володіє Арестович даром ясновидіння? Про це розповіла експертка — тарологиня та ворожка Кароліна.
“Відповідно до розкладу Таро, головне завдання Олексія — насичення інформацією. Спочатку самого себе, потім інших. Завдання, здавалося б, досить просте, але в його ситуації є обтяжливий фактор — Місяць у гороскопі Юпітера. Цей симбіоз завжди супроводжується якоюсь темрявою. Коли ми рухаємося при світлі Місяця, нічого не бачимо, діємо за відчуттями, притягуємо небезпеку. Стресова ситуація. Юпітер, у свою чергу, передбачає поширення інформації, новин. Розширення свідомості. Таким чином, призначення Арестовича — поширення інформації та насичення нею людей у стресовий період”, – зазначила таролог.

На думку тарологині, ті, хто думають, що Арестович вміє передбачати майбутнє – помиляються. Він не передбачає події, він просто дуже швидко думає і чудово аналізує все, що навколо відбувається.
“Є люди, які взагалі не здатні не розумові процеси, як, наприклад, наші сусіди-агресори. Є ті, хто бачить трохи далі свого носа. А є Кролик за східним гороскопом, як Олексій Арестович, якого неможливо наздогнати. Ми бачимо лише верхівку айсберга — результат його розумових процесів та аналізів. Тому й складається враження, що він має здатність бачити майбутнє”, – підсумувала таролог.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Кролик, якого неможливо наздогнати”: таролог розповіла, в чому феномен “ясновидіння” Арестовича