facebook

У Росії за носіння форми збірної України можуть посадити у в’язницю на чотири роки

У Росії за носіння форми збірної України можуть посадити у в’язницю на чотири роки

Адвокат розповів, що буде за носіння української форми

Стало відомо про те, що в Російській Федерації можуть позбавити волі на чотири роки, якщо хтось одягне нову форму збірної України.

Вболівальників звинувачуватимуть у “сепаратизмі”, якщо когось помітять у даній екіпіровці на території Росії. Про це повідомив місцевий адвокат Ігор бушманов.

Він розповів, що носіння футболки із зображенням контуру України, з Кримським півостровом, на території Російської Федерації розцінюється як «сепаратизм», а саме, як порушення територіальної цілісності РФ, незважаючи на те, що практично весь світ не сприймає анексію Криму законною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо раптом, хтось зважиться надіти дану екіпіровку в Росії, йому загрожує адміністративна відповідальність перший раз, а при другому порушенні – позбавлення волі строком до чотирьох років.

Адвокат також зазначив, що якщо ці дії будуть здійснені з використанням засобів масової інформації, або ж для особистого блогу, то тоді людину можуть посадити і на п’ять років.

Нагадаємо, що раніше, депутат Державної Думи Росії обурено висловився про нову форму збірної України для чемпіонату Європі. Все через обриси карти України, на якій зображений Крим.

“Я сподіваюся, що цю форму заборонять. Це вираз якоїсь політичної позиції, яка відрізняється від позиції нашої країни”, – заявив він.

В результаті, УЄФА все ж схвалили форму, незважаючи не скандал, а це означає підтримку України, і не сприйняття Кримського півострова територією Росії.

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: “А у кого це бомбить?»

Також, УЄФА схвалили форму збірної України з Кримом і Донбасом: Росія загрожує відмовою від ” Євро-2020″

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Росії за носіння форми збірної України можуть посадити у в’язницю на чотири роки