facebook

9 днів обстрілів та удар по великому об’єкту: Екстрасенс Яна Пасинкова рзповіла чого чекати в жовтні

Відома екстрасенс розповіла про майбутні жовтневі події


Минулий жовтень для України видався складним, адже почалися обстріли енергетичної інфраструктури. І саме з цього місяця почалися тривалі відключення світла. Відома екстрасенс Яна Пасинкова дала відповідь на питання про плани рашистів на цей місяць і чи будуть нові обстріли.

У своєму відео на каналі Ютуб вона дала запитання картам: “чи будуть атаки на Україну у жовтні?”. За її словами плану наступу у ворога немає, вони більше планують як не втратити свої зайняті позиції. Ескстрасенс попередила, що потрібно очікувати нових неправдивих новин про успіхи ворога щодо захоплення території.

Також з ї бачення, через декілька місяців у них є плани удару по великому об’єкту. Більш за все це якась державна, або військова споруда. Ймовірно, це відповідь за атаку по штабу Чорноморського флоту рф.

Вона назвала ймовірні найнебезпечніші дні в жовтні по обстрілам та небезпеці для цивільних людей. Найбільша небезпека буде критися, за її словами, у всіх датах з нулем. Тому, ймовірно, обстріли будуть 5,10, 8, 18, 19, 13, 25, 28, 30. У ці дні варто особливо прислухатися до повітряних тривог. Відбити ці всі атаки вдасться на 70%.

Також вона розповіла і про демобілізацію хлопців, які на полі бою з початку війни. За її словами, до кінця грудня будуть прийняті відповідні закони.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

9 днів обстрілів та удар по великому об’єкту: Екстрасенс Яна Пасинкова рзповіла чого чекати в жовтні