facebook

“Вогонь буде припинено”: названо дату та місяць закінчення масштабної бійні – прогноз для України

Астролог назвала дату припинення вогню в Україні. В інтерв’ю для Главреда Вакуліна розповіла, коли буде підписаний договір про завершення війни.


Масштабна війна в Україні триватиме до середини 2024 року. Як розповіла в інтерв’ю Главреду астролог Ангеліна Вакуліна, навесні-влітку Україна юридично здобуде перемогу.

“Однозначно, що перемога України буде, і це не прогнози або припущення. Це всім відомий факт. Росія тільки заявляє себе, як великою державою, але такою не є, ні в духовному плані, ні в плані цілісності народу. Травень-червень 2024 року – це час, коли ми вже юридично одержимо перемогу і укладемо якусь угоду, яка дозволить припинити вогонь”,- сказала астролог.

Вона зазначила, що до 17 травня 2024 року наша країна проживає дуже складний і напружений період.

Хто така Ангеліна Вакуліна
Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, говориться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

“Я не бачу в 2024 році головнішої події, ніж перемога. Ми всі цього чекаємо. Точно не буде так, як раніше. В області всього, медицини, фінансів, здоров’я, транспорту. Будуть дуже великі реформи починаючи з 2025 року, це і освіта, і екологія, і авіа, і медицина. Будуть глобальні та новаторські проекти, в які вкладатимуть закордонні партнери. Україна буде дуже крутою державою, наша земля і земля в нашій країні буде ласим шматочком, який буде доступний не кожному”, – сказала астролог нам.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Вогонь буде припинено”: названо дату та місяць закінчення масштабної бійні – прогноз для України