facebook

Зірки на тарілці. Життя після наркотиків: як кардинально змінився Роберт Дауні у свої 50 років

Коли на носі БУВ вже 50 років Дауні-молодший таки залиша залежність у некогда и почав реставруваті власне життя.

Перебирати пропозіціямі змогі НЕ Було, тож Роберт погодівся на роль у ризикованості проекті кіностудії Marvel, яка набрала мішок кредитів Задля останньої відчайдушної Спроба перенести успіх своих коміксів на кіноекрані.

Актор Роберт Дауні-молодший

У підсумку проект, что МАВ усі Шансі з тріском провалітіся, натомість Зробив Із Marvel авторів найдорожчої кінофраншізі в історії, а з Роберта Дауні-молодшого – одного Із найоплачуванішіх акторів сучасності. Ніні его доля у фільмі вже сама собою гарантує стрічці успіх. Будь то чергова частина пригод Тоні Старка чи переосмислені Шерлока Холмса. Гонорари Із сімома нулями для Дауні ніні звичних справа

Звісно, ​​просто перестаті нюхаті всяку гидота, Було замало, аби отріматі ту знакову роль супергероя и вернуться на вершину. Довели набраті відповідну фізічну форму. І це у свои 43, после років вживання наркотіків.

Я стірчав у спортзалі так Довгого, что вечора ледве пріповзав додому. Нічого дивного, у 22 чи даже 32 роки, тобі нужно Всього Шість тіжнів Тренування, щоб Згідно добро віглядаті Шість місяців. А в моєму віці – ти тренуєшся Шість місяців, аби потім добре віглядаті Шість секунд,
– пояснивши Роберт Дауні.

Ризики травмуватіся у залі з ВІКОМ Дійсно растет. Особливо, если займатіся ви почнет после такого трівалого застою як у Дауні-молодшого. Допомогти тут винен тренер, Який стежітіме буквально за шкірних рухом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Актор же зміцнював власне тіло завдяки ще й заняттям йогою та Він-чунь.Останнє це один зі стилів китайського бойового мистецтва Ушу. Він-чунь зокрема практикували Брюс Лі та Джекі Чан. Дауні ж ці навички згодилися і на знімальному майданчику обох частин фільму про Шерлока Холмса.

роберт дауні
Кардинальні зміни Роберта Дауні-молодшого

До настільки плаского живота утім не дійдеш ніякими пекельними тренуваннями, без збалансованої дієти. Дослідники цієї сфери давно зійшлися на тому, що саме правильне харчування є ключовим фактором у позбавленні від зайвих сантиметрів. Заняття ж у залі допоможуть пришвидшити процес, та відшліфувати результати до бажаної форми.

Тож власний раціон Роберт Дауні-молодший переглянув радикально. ВІН заклікає Повністю відмовітіся від продуктів, что не несуть зі собою реальної корісті – вироби із білої муки, усе что містіть чистий цукор, фаст-фуд и так далі. Раціон самого Роберта Виглядає примерно так: 2 яйця, помідор, 2 тости з джемом без цукри, пів склянки молока – це скромний сніданок. В обід – салат Із двох курячих грудок, помідор та листя салату и два тости. А Увечері Дауні ласує стручкова квасоля з Морква чи броколі та нежирного рибою або м’ясцем.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зірки на тарілці. Життя після наркотиків: як кардинально змінився Роберт Дауні у свої 50 років