Лікувальні властивості овочів і фруктів добре вам відомі. Доведено, що вони здатні запобігти розвитку практично всіх видів злоякісних пухлинних клітин, захищають серце і кровоносні судини, стимулюють травлення і сприяють зниженню ваги.
Свіжовидавлений сік з буряка, моркви і яблук надає сприятливу дію на травну систему.
Це не тільки допомагає підтримувати та зберегти шлунок здоровим, але і захищає від виникнення виразки.
Регулює перистальтику кишечника, сприяє секреції токсинів і виліковує хронічний запор.
Цей сік – природне засіб, який допомагає схуднути. У ньому міститься багато поживних речовин і мало калорій. Створює відчуття ситості.
Очищає тіло і захищає від інфекцій.
Натуральний сік з буряка, моркви і яблук ефективно очищає печінку і кров.
Він чистить печінку від токсичних відходів.
Яблука багаті пектинами і допомагають кишечнику позбутися від залишків неперетравленої їжі.
Залізо з буряка є потужним інструментом для очищення крові.
Допомагає шкірі
Дослідження показали, що в соку з буряка, моркви і яблука є все, що потрібно для ідеальної шкіри. Це допоможе зберегти шкіру чистою, без прищів і вугрів. Відмінний протизапальний засіб, яке лікує шкірні захворювання, викликані вірусами та бактеріями, а також алергією. Уповільнює процес старіння шкіри і бореться зі зморшками. Відновлює блиск і еластичність шкіри.
Зберігає зір
Сік допоможе вирішити проблему сухих, червоних і втомлених очей і відновити зір після тривалої роботи на комп’ютері.
Як приготувати:
Візьміть 3 яблука, 3 бурячка і 3 моркви. Покладіть в соковижималку. За бажанням можна додати імбир. Якщо у вас вийшло багато соку, зберігайте його в холодильнику. Пийте вранці натщесерце за годину до сніданку. Сік можна пити двічі на день. Вдруге – до п’яти вечора. Пийте сік повільно, затримуючи кожен ковток у роті. Лікування соком слід проводити від одного до трьох місяців, якщо ви хочете досягти довгострокового ефекту.