facebook

Путін на параді в Москві спробував “виправдати” війну проти України і жодного слова не сказав про мобілізацію

Президент РФ Володимир Путін виступив із промовою на параді в Москві, присвяченому 9 травня. Під час звернення глава держави-агресора заявив, що війна проти України – це “вимушений захід”.

Також російський диктатор у традиційній пропагандистській манері спробував “виправдати” війну боротьбою з “нацистами” та “карателями”. Трансляцію зі зверненням Путіна вели пропагандистські ЗМІ на YouTube.

Лідер країни-агресора заявив, що Росія завдала вимушеного превентивного удару. За його словами, на вбивства тисяч українських громадян у Кремлі пішли через нібито підготовку до агресії щодо РФ.

“Росія дала попереджувальну відсіч агресору. Це було вимушене, своєчасне та єдине правильне рішення. Рішення суверенної, сильної, самостійної країни”, – спробував виправдати вбивства тисяч мирних жителів Путін.

Також диктатор розповів звичні для РФ наративи про наближення військ НАТО до російських кордонів та “загрозу” зіткнення з вигаданими в РФ “неонацистами”. Путін наголосив, що війна нібито була неминучою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Відкрито йшла підготовка до чергової каральної операції на Донбасі, до вторгнення на наші історичні землі, включно з Кримом. У Києві заявляли про можливе придбання ядерної зброї. Блок НАТО розпочав активне військове освоєння прилеглих до нас територій. Таким чином, планомірно створювалася абсолютно неприйнятна для нас загроза. Все говорило про те, що зіткнення з неонацистами, бандерівцями, на яких США та їхні молодші компаньйони зробили ставку, буде неминуче”, – видав чергову ахінею диктатор.

При цьому на параді Путін жодного слова не сказав про мобілізацію. Проте подякував рашистам, які вбивають, грабують та ґвалтують мирне населення України. На думку агресора, російська армія бореться за те, щоб “у світі не було місця катам, карателям та нацистам”.

Нагадаємо, багато експертів припускали, що під час параду перемоги в Москві 9 травня президент країни-агресора Росії Володимир Путін спробує “надати новий імпульс” “спецоперації” в Україні, а саме очікувалося, що диктатор може назвати війну війною та оголосити загальну мобілізацію в РФ.

Раніше громадський активіст та волонтер Юрій Касьянов заявив, що якщо в Російській Федерації буде оголошено загальну мобілізацію, країні-агресору слід очікувати масового саботажу. Сформовані таким чином війська будуть “пластиліновими”, розбити їх не важко.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путін на параді в Москві спробував “виправдати” війну проти України і жодного слова не сказав про мобілізацію