facebook

“Шалена гроза накриє ці міста України вже завтра, сильний холод суне в цей регіон”: синоптики про погоду

Після панування надзвичайної спеки українцям час готуватися до похолодання і дощів. Синоптики повідомляють про те, що в частині областей завтра випадуть проливні дощі з грозами.

Як інформує “МЕТА”, прогноз погоди на 20 липня від Українського гідрометеорологічного центру може потішити любителів більш прохолодного і свіжого повітря, адже температура трохи впаде.

З іншого боку, фанатам сонячних променів неприємних емоцій додадуть короткочасні дощі, які в деяких областях перетворяться на грози.

Синоптики розповіли, яка погода буде 20 липня. Так, у західному регіоні вночі повітря стане значно прохолоднішим, а на стовпчиках відобразиться від +15 до +18 градусів. Вдень повітря прогріється максимум до +27 градусів за Цельсієм.

У населених пунктах південних областей України вночі очікується від +17 до +20, а вдень від +28 до +31 градуса. Погодна ситуація у східному регіоні, за даними синоптиків, принесе +18 вночі та +29 градусів у денний час.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У центральних і північних областях нічне повітря посвіжішає до +14 градусів, а вдень сонце прогріє його і подарує комфортні +27 градусів.

Однак майже у всіх населених пунктах країни Укргідрометцентр прогнозує дощі. Погода в Україні 20 липня виявиться сонячною та спокійною лише в Сумській, Запорізькій, Харківській та Херсонській областях.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Шалена гроза накриє ці міста України вже завтра, сильний холод суне в цей регіон”: синоптики про погоду