facebook

Танку “Чмоня” на параді надали номер потопленого крейсера “Москва”. Фото “дива техніки”

Танку “Чмоня” на параді надали номер потопленого крейсера “Москва”. Фото “дива техніки”

На параді на честь Дня перемоги, який пройшов у Москві у понеділок, 9 травня, помітили справжнє “диво техніки”. Це був радянський легкий танк Т-18 (МС-1) 1920-х років.

У соцмережах ця одиниця техніки викликала справжній фурор та породила безліч мемів. Користувачі писали, що вона схожа на гібрид танка та кулемета.

Т-18 одразу ж охрестили танком “Чмоня” – так у мережі раніше прозвали полоненого окупанта з Горлівки Андрія Рязанцева, жалюгідний зовнішній вигляд якого продемонстрував всю суть “другої армії світу”.

“Диво техніки. Для Чмоні знайшли танк”, “Виявляється, у світі військової техніки РФ є свій “Чмоня”, – писали в мережі.

Крім того, коментатори зауважили, що танку “Чмоня” привласнили номер 121 – такий самий, як у потопленого українською армією російського крейсера “Москва”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ті, хто готували танк “Чмоня” до параду, мають тонке почуття гумору. На вежі танка намалювали бортовий номер потопленого крейсера Москва”, – написав коментатор.

Як повідомляв OBOZREVATEL, користувачі мережі звернули увагу на те, як виглядав президент країни-агресора РФ Володимир Путін під час параду 9 травня у Москві. Вони зазначають, що він здавався невеселим та невпевненим у собі.

Також вони іронізували над технікою, яку російське військове командування задіяло у параді.

Крім того, начальник Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації Валерій Герасимов не з’явився на параді 9 травня, який пройшов на Червоній площі у Москві. Це викликало хвилю жартів у мережі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Танку “Чмоня” на параді надали номер потопленого крейсера “Москва”. Фото “дива техніки”