facebook

Астролог розповів, на скільки часу затягнеться війна в Україні

Українцям слід готуватися до серйозних випробувань. Астролог Алакх Ніранжан стверджує, що війна в Україні затягнеться на роки.

Водночас в найбличій перспективі бойові дії можуть зупинитися, пише Главред.

“Напруга буде зберігатися до 14 червня, проте намічається перелом на користь Збройних сил України, який може відбутися вже 11 червня – бойові дії припиняться”, – говорить фахівець.

За його словами, з’єднання планет Юпітер-Венера-Марс, яке спостерігатиметься з 14 липня до 8 вересня, ознаменує собою активну роботу державних структур.

“Нові випробування почнуться з 8 вересня 2022 року і триватимуть по 1 лютого 2023 року – Росія може спробувати почати нову фазу війни і кине всі сили проти України. Загострення буде сильним у другій половині осені”, – йдеться в прогнозі астролога.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З’єднання Юпітер-Венера-Юпітер, яке триватиме з 1 лютого 2023 року до 11 червня 2023 року, ознаменує собою перемогу України у війні, але насправді це буде тільки перший її етап.

“Важкий час триватиме до 25 травня 2024 року – в цей час боїв не передбачається, але буде безліч проблем, пов’язаних з інфраструктурою і настроями людей. Нові перспективи перед Україною відкриються 25 травня 2024 року – в країні також гряде зміна еліт”, – додав він.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог розповів, на скільки часу затягнеться війна в Україні