facebook

“Люди масово виїдуть за кордон”: експерт пояснив, чому не можна допустити затяжної війни

Ректор Міжнародного інституту бізнесу Олександр Савченко переконаний, Україні абсолютно не вигідна концепція затяжної війни. За прогнозами Світового банку ВВП України впаде на 44% за результатами поточного періоду війни.

Таку думку він висловив в етері Еспресо.

“Я прогнозував, що ВВП України впаде на 40-50%, Світовий банк заявив, що на 44% – це цілком правильні цифри. Що це означає? Що наші доходи в середньому впадуть у два рази… Наслідками також будуть інфляція, безробіття, яке може зрости приблизно на 25%”, – наголосив він.

Савченко додав, що Україна не може погоджуватись на проведення довгої війни, це зруйнує не лише економіку, а й призведе до масової еміграції українців.

“Ми не можемо дозволити проводити довготривалу війну – війну на виснаження. Рашисти звикли терпіти: чим бідніше, тим краще, якщо лиш не йдеться про карколомне падіння рівня життя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В нас інша ситуація: багато людей виїжджають за кордон. Спершу це був природний переляк через війну, проте скоро еміграція може стати трендом, зокрема, якщо війна затягнеться”, – наголосив він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Люди масово виїдуть за кордон”: експерт пояснив, чому не можна допустити затяжної війни