facebook

ЗСУ незабаром розпочнуть контрнаступ на всіх фронтах: названо переломний момент

ЗСУ незабаром розпочнуть контрнаступ на всіх фронтах: названо переломний момент

Штурм Лисичанська та можлива тимчасова окупація Сєвєродонецька не гарантує переломний момент у повномасштабній війні на користь російського окупаційного війська, а навпаки – це остаточно виснажить сили росіян та знизить їхні темпи наступу.

Про це повідомили в Інституті вивчення війни (ISW).

За інформацією аналітиків, російські окупанти в найближчі тижні припинять наступальні дії, що дозволить ЗСУ перейти в контрнаступ.

Наразі окупаційне військо хоч і досягло тактичного успіху в районі Сєвєродонецьк-Лисичанськ, але українські захисники теж досягли своєї мети в цій битві, сповільнивши та виснаживши росіян.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зараз окупанти, ймовірно, знаходяться неподалік околиць Лисичанська, підсилюючи своє угрупування навколо Сєвєродонецька, щоб нарешті захопити ці два міста. Для цього окупанти, за даними експертів, імовірно перекрили українські наземні лінії зв’язку вздовж траси Т1302, що дозволяє посилювати штурм Лисичанська. Разом з цим такі “досягнення” не нададуть російським окупантам значну перевагу в подальших військових операціях.

Також російські окупанти намагаються оточити підрозділи ЗСУ в Гірському й Золотому з метою взяти під контроль ці населені пункти. Крім того, ворог накопичив військову техніку й продовжує нарощувати оборонний потенціал уздовж південного напрямку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ЗСУ незабаром розпочнуть контрнаступ на всіх фронтах: названо переломний момент