facebook

“Розбірки по-пацанячи”: експерт розповів, чи піде Путін наступом на Литву

Росія не нападатиме на Литву через блокаду Калінінграда.

Зараз РФ активізує в Євросоюзі своїх агентів, які маніпулюватимуть пацифізмом європейців, мовляв не можна залишити росіян без їжі.

Про це сказав експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак в етері ТСН.

“Розібратися по-пацанячи. Саме так, як Путін звик за часів свого дитинства та юнацтва у Петербурзі. Пацаняча шпана, вона там бігала дворами. Зараз Росія намагається наростити зброю у Балтійському морі, вони ганяють свій флот туди-сюди перед носом НАТО. По-друге, певні навчання в самому Калінінграді проводяться. По-третє, я бачу, що Росія буде апелювати до всього цивілізованого світу, що це – гуманітарний вантаж, ми веземо до Калінінграду гуманітарні вантажі: продукти харчування, палива. І ми виконуємо гуманітарну місію, тобто будемо силою рубати собі коридор до Литви. Будемо казати, що це не атака, не захоплення, а виключно гуманітарна місія. І таким чином вони не зможуть змінити впевненість Євросоюзу у правильності дій щодо РФ, у правильності цих санкцій”, – сказав експерт.

Іван Ступак вважає, що зараз Росія активізує своїх агентів та дипломатів у Європі, щоб уникнути блокади Калінінграду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Тобто ціль: “Росія тягне гуманітарні вантажі, а ми такі погані європейці не даємо їй нагодувати і зігріти росіян, які перебувають у Калінінграді”. Це дасть можливість підняти певні пацифістські, опозиційні рухи у Німеччині, Польщі, Італії – на що Росія і розраховує. А це вже робота російської агентури, спецслужб, дипломатії. Я впевнений, що вони сильно активізуються в цьому напрямку”, – наголосив експерт.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Розбірки по-пацанячи”: експерт розповів, чи піде Путін наступом на Литву