facebook

Завадив геморой: сьогодні Янукович, путін і Лукашенко мали підписати пакт про об’єднання України, росії та Білорусі

Згідно з інформацією каналу Generall SVR, сьогодні, 15 липня Путін планував оголосити про створення нової союзної держави, що включає Росію, Україну та Республіку Білорусь, і підписати “пакт про об’єднання” трьох країн із Лукашенком і Януковичем. Але, певне, щось піде не так, пише ТСН.

Згідно з відомостями каналу, планам Путіна завадило не так їх оприлюднення, хоча й це відіграло свою позитивну роль, як позиція Олександра Лукашенка. Білоруський диктатор знову обдурив російського “всіх переграв”. Лукашенко повідомив Путіну, що у нього геморой він “не те, що сидіти не може”, він “стоїть, зігнувшись як дуга”, і тому урочисте підписання пакту доведеться відкласти. “Розмову було перервано Путіним, він просто поклав слухавку, не дослухавши, як він згодом висловився, “гнилих відмазок”, — повідомляє канал.

На сьогоднішній день експерти при Раді безпеки РФ вважають останньою датою, коли можна і потрібно запроваджувати воєнний стан і оголошувати про проведення мобілізації, диктатор має ще кілька варіантів підготовлених рішень.

Як один із варіантів, Путін розглядає оголошення воєнного стану та загальної мобілізації сьогодні. Але йому не подобається, що на нього чинять тиск у цьому питанні. Тому, найімовірніше, заходи намічені на сьогодні та найближчим часом будуть половинчастими.

Також, як стверджують джерела, Путін обговорював з керівництвом військового і силового блоків можливість одноразового ракетного удару по Україні з використанням близько 30% ресурсів, що залишилися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Саме ця інформація, що надійшла до Вашингтона каналами розвідки, стала приводом для звернення посольства США в Україні до своїх громадян за можливості покинути країну.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Завадив геморой: сьогодні Янукович, путін і Лукашенко мали підписати пакт про об’єднання України, росії та Білорусі