facebook

5 продуктів, які провокують набряки

Дізнайся, які продукти викликають набряклість обличчя

Дуже часто, особливо влітку, багато дівчат стикаються з набряком ніг і обличчя: опухлі повіки, мішки під очима і немов покусані бджолами ноги. Набряклість може бути обумовлена ​​симптомами серйозних недуг таких як захворювання серця, нирок, алергія або гормональне порушення. Найчастіше набряклість обличчя і ніг викликані продуктами харчування. При зловживанні цих продуктів, ти стаєш ніби повітряна куля.

Пшеничний хліб.

Багато дівчат навіть не підозрюють, що пшеничний хліб може викликати набряки. Як стверджують фахівці, клейковина в хлібі і макаронах може бути однією з головних причин набряклості обличчя. Проведи експеримент і відмовся на пару тижнів від пшеничних продуктів. Ти помітиш, що вранці в дзеркалі тебе не буде зустрічати опухле обличчя, а наприкінці дня твої ноги будуть виглядати відмінно.

Цукор.

Цей продукт є одним з найнебезпечніших, який до того ж може викликати запальні процеси. Не хочеш постійно боротися з набряками, тоді міняй солодкі десерти на фрукти!

Молочні продукти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Твердий сир, молоко, кефір, ряжанка – всі ці продукти провокують запалення і набряклість. Але це не означає що потрібно повністю відмовляти собі в цих продуктах. Обмеж молочні продукти у своєму раціоні на половину і твій організм скаже тобі спасибі.

Фастфуд.

Одна з найголовніших причин, чому у тебе з’являються набряки. Смачна картопля фрі і бургери просто так не залишаться непоміченими! Але як може фастфуд викликати набряки? Все дуже просто, в такій їжі дуже багато солі, що перевищує показники норми в кілька сотень відсотків. А сіль, як тобі відомо, затримує воду в організмі.

Помідори.

Досить таки корисний продукт, який при зловживанні може провокувати набряки. А все тому, що помідори містять в собі соланін, який викликає запалення і набряки. Обмеж в своєму раціоні цей продукт, і ти помітиш, що набряклість тебе більше не буде мучити.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

5 продуктів, які провокують набряки