facebook

У справі про вбивство колаборанта Ковальова випливли нові подробиці

У справі про вбивство колаборанта Ковальова випливли нові подробиці


На окупованій Херсонщині разом із колишнім нардепом від “Слуги народу”, колаборантом Олексієм Ковальовим було вбито його співмешканку.

Про це повідомляє пресслужба Слідчого комітету Російської Федерації.

“За попередніми даними, в результаті отриманого вогнепального поранення помер заступник голови Військово-цивільної адміністрації Херсонської області з сільського господарства Олексій Ковальов. Напад було скоєно за місцем його проживання 28 серпня 2022 року. Жертвою зловмисників також стала дівчина, яка проживала разом із загиблим”, – йдеться у повідомленні.

На думку українського журналіста, політичного оглядача Дениса Казанського, Ковальова було вбито просто в ході кримінальних розборок через зерно та овочі.

“На окупованій території зараз панують мародерство та грабіж. У фермерів відбирають урожаї, змушують платити величезні хабарі за право кудись вивезти свою продукцію з полів. Окупаційна влада фактично перетворилася на ОЗУ – нещодавно самі росіяни заарештували за розбій заступника гауляйтера Нової Каховки Віталія Єфименка. Він займався пограбуванням місцевих бізнесменів. Цілком ймовірно, що за аналогічні справи прикінчили й Ковальова”, – написав Казанський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Політолог Іван Преображенський зазначив, що зрадника було вбито пострілом з його власної рушниці.

“Російські ЗМІ повідомляють, що тіло з вогнепальним пораненням у голову виявили у його будинку, у місті Гола Пристань. Поруч лежала помпова рушниця “Моссберг”, яка офіційно була зареєстрована на самого ексдепутата”, – написав він і додав, що співмешканка Ковальова отримала ножове поранення.

Преображенський нагадав, що це вже другий, цього разу вдалий замах на колаборанта.

“22 червня українські партизани підірвали його автомобіль. Тоді координатор аграрного пограбування окупованих територій відбувся легкими травмами, а у лікарні пізніше заявляв, що такі дії його не зможуть залякати”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, багатий херсонський аграрій Олексій Ковальов пройшов до парламенту від “Слуги народу” і несподівано на початку вторгнення запропонував свої послуги окупантам.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У справі про вбивство колаборанта Ковальова випливли нові подробиці