facebook

Їжа, яка створить диво з вашою шкірою

Продукти дійсно можуть творити чудеса, причому не тільки в плані смакових відчуттів.

Аксіома «ти те, що ти їси» спрацьовує в більшості випадків і у нас немає підстав їй не довіряти. Особливо це важливо для тих продуктів, які можуть мати серйозний вплив на наш організм і створити максимально сприятливі умови для його функціонування. Всю цю складну систему прийнято називати здоров’ям, але і воно буває різне. Здоров’я може бути міцним і прихованим, а може бути зовнішнім і сяючим. У другому випадку мова йде насамперед про здорову шкіру, яка сигналізує про те, що у її носія все добре. Експерти розповіли про продукти, які можуть вплинути на здоров’я шкіри і зробити її по-справжньому здоровою.

Гарбузове насіння

Гарбуз сповнений цинку і незамінних жирних кислот, включаючи омега-3, 6 і 9. Як і насіння коноплі, насіння гарбуза допомагають зменшити запалення в організмі. Спробуйте додавати їх в салати або просто їсти, трохи обсмаживши.

Насіння льону

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Льон під зав’язку завантажений кислотами омега-3, які працюють на те, щоб на шкірі не було почервоніння, висипань, свербіжу та інших неприємностей, які зазвичай виникають з хворою шкірою. Насіння льону також є відмінним детоксикантом, особливо якщо їх подрібнити і випити зі склянкою кефіру.

Редиска

Цей кумедний літній овоч містить ряд мінералів і сполук, які приносять користь шкірі. Редиска сповнена сірки, кремнію та вітаміну С, які працюють разом, щоб створити сяючу шкіру, підвищуючи рівень колагену і стимулюючи систему кровообігу.

Авокадо

Цей вершковий плід не тільки забезпечує здорову дозу вітамінів, але і добре працює у зв’язці з іншими овочами начебто моркви або солодкого перцю, забезпечуючи організму величезну кількість антиоксидантів, бета-каротину та інших корисностей. Крім того, він є хорошим джерелом біотину, який є причиною еластичної шкіри.

Темна зелень

Темна зелень начебто базиліка, кінзи і крес-салату є чудовим природним полівітаміном. У ній повно вітамінів А і С, а також сірки, що відіграють важливу роль у формуванні прекрасної шкіри.

Баштанні

Диня, нектарин, огірок, кавун містять велику кількість вологи, що сприяє глибокому зволоженню шкіри. Диня — ідеальний продукт, який добре поєднується з сиром. Але будьте обережні — у дині досить багато цукру.

Огірок

Так само як і диня, огірки повні живильної вологи, яка разом з величезною кількістю діоксиду кремнію здатна створити не тільки ідеальну шкіру.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Їжа, яка створить диво з вашою шкірою