facebook

Дружина почала народжувати прямо посеред шосе. Чоловікові довелося самому прийняти пологи

Посеред порожнього шосе!

Едвард і Вікторія Джонсон з англійського графства Норфолк за лічені дні прославилися на весь світ. Історію подружньої пари переказують сотні газет, а репортери стали в їх будинку звичними гостями. Справа в тому, що три тижні тому Вікторія подарувала чоловікові маленьку Едіт.
Подарувала в прямому сенсі слова: дівчинка з’явилася на світ посеред пустельної траси, а приймав пологи щасливий батько. Професіонали-медики дивуються, як чоловік, що нічого не розуміє в акушерському справі, примудрився впоратися з таким складним завданням. Але факт залишається фактом: Едвард узяв дитину не гірше, ніж досвідчена медсестра!

Перша дитина пари з’явився на світ без будь-яких ускладнень, в лікарні під наглядом лікарів. Подружжя Джонсон думали, що з крихітною Едіт буде точно так само. До шанувальників природних пологів Едвард з Вікторією не ставилися, вважаючи за краще довіряти справу професіоналам.
Ось тільки до терміну Едіт на світ не з’явилася. Породіллі довелося зайвих два дні чекати початку переймів, а потім на всіх парах мчати разом з чоловіком у лікарні. Але Джонсони, уродженці маленького села, не розрахували відстань до пологового будинку. Вже на півдорозі стало ясно: Вікторія подарує життя доньці прямо в машині!

Едвард згадує: «Спочатку ми з дружиною запанікували, але вже через дві хвилини впоралися з собою. Я спробував набрати службу порятунку, але в місці, де ми зупинили машину, не ловила мережа. На щастя мобільний дружини функціонував. Ми зв’язалися з лікарями пологового будинку, і вони почали диктувати мені інструкції».

Дві години сорок п’ять хвилин Вікторія тужилася, поки її чоловік обливався холодним потом від жаху. Едвард щиросердно зізнається:

«Зберегти самовладання мені вдалося виключно завдяки спокою дружини».

Потрібно віддати належне холоднокровності Вікторії. Народжуючи посеред порожньої траси, з переляканим чоловіком в якості акушерки, вона примудрилася не вдаритися в паніку!
Через три години у жінки відійшли води. Після цього пологи пішли як по маслу. Через 10 хвилин Едвард вже тримав на руках доньку. Тут лікарі по телефону підказали йому, що треба перерізати пуповину і чомусь її перев’язати. А з перев’язувальним матеріалом у пари було негусто!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«На мені були домашні пантофлі, на Едварду — чоботи без шнурків. Бинтів в бардачку не було. Похапцем ми спробували прилаштувати до справи зарядку від телефону, але, ясна річ, тут у нас нічого не вийшло»,— згадує Вікторія. Лише через хвилину на чоловіка зійшло осяяння, і він витягнув з кишені халата дружини поясок.
Знову сівши за кермо, Едвард привіз новонароджену з матір’ю в пологовий будинок, де лікарі зустріли їх прямо у дворі. Але через добу Віку з крихітної Едіт уже відпустили додому. Здивовані ескулапи резюмували: 33-річний батько гідно впорався з непростим завданням. Мати і дочка були абсолютно здорові!
Сьогодні подружжя Джонсон кажуть, що ще раз потрапляти в подібну ситуацію зовсім не хочуть. Але Едвард все-таки зізнається: виключно завдяки ЧП він пережив найяскравіший момент батьківства. Мало кому доводиться таким чином брати участь у процесі появи на світ власної дитини!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дружина почала народжувати прямо посеред шосе. Чоловікові довелося самому прийняти пологи