facebook

“Путін, введи мобілізацію”: в Україні пояснили, чому це вигідно для нас

“Путін, введи мобілізацію”: в Україні пояснили, чому це вигідно для нас

Україні може бути вигідним оголошення загальної мобілізації в росії. Українські військові б’ють ворога на полі бою, і коли озброєні солдати повернуться до росії, вони почнуть наводити там порядки, що призведе до більш швидшого падіння путінської імперії.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив голова Центру дослідження соціальних перспектив Донбасу, член української делегації в колишній мінській ТКГ Сергій Гармаш.

“Росіяни, які закликають продовжувати війну, сидять у Москві десь чи в Єкатеринбурзі. Тобто вони не воюють. Тому вони й будуть закликати, ми з цим нічого не зробимо. Хай закликають. Я взагалі за те, щоб путін оголосив загальну мобілізацію, ввів воєнний стан. Тим скоріше розвалиться росія”, – пояснив Гармаш.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, українські ресурси постійно збільшуються, тоді як ресурси росії зменшуються. І чим скоріше озброєні росіяни повернуться додому і почнуть ставити путіну питання, тим швидше розвалиться імперія.

“Ми їх б’ємо об’єктивно, вони біжать об’єктивно і будуть бігти. Наші ресурси збільшуються завдяки підтримці міжнародного товариства, їхні ресурси зменшуються. Тому коли ці озброєні люди почнуть бігти в росію наводити там порядки і питати в путіна, чому це сталося, я думаю, що скоріше ми позбавимося того імперського сусіда, який все одно не дасть нам жити, якщо буде існувати в формі імперії”, – резюмував Гармаш.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Путін, введи мобілізацію”: в Україні пояснили, чому це вигідно для нас