facebook

Імідж Росії підірваний, справа йде до поразки: офіцер ВСУ пояснив смуток Путіна

Імідж Росії підірваний, справа йде до поразки: офіцер ВСУ пояснив смуток Путіна


Російському диктатору Володимиру Путіну хочеться показати, що Росія має союзників, проте це виходить погано. Це говорить про те, що Росія перебуває у міжнародній ізоляції.

Про це публіцист і засновник партії “Демсокіра”, капітан ЗСУ Віктор Трегубов розповів в ефірі Апостроф TV.

За його словами, Путін розуміє, що справа йде до військової поразки. Навіть якщо цього не станеться до кінця року, все одно вже завдано непоправного удару по іміджу Росії у світ
“І Путін це дуже сильно переживає. Переговори могли б стати для нього кращою перспективою, ніж пряма поразка. Сам вийти з війни він не може, бо це створить для нього проблеми всередині Росії. Головним капіталом росії був імідх великої військової потуги. Зараз цей образ знищено. Всі знають, що росія не може захистити своїх союзників, що енергетичний шантаж не працює, що російська православна церква втратила авторитет в православному світі і так далі… І навівть якщо путіна завтра не стане, цей капітал втрачено остаточно”, – розповів Трегубов.

Він також вважає, що поразка від українців взагалі “руйнує ґрунт руского міра”, тому диктатор зараз дуже сумний.

“Коди диктатури починають програвати, там посилюються внутрішні чвари. Ніхто не бажає відповідати за поразку. Ця боротьба дуже жорстока. Зараз виглядає так, що крайнім зроблять Шойгу. Однак це не зніме відповідальності з путіна. Він хотів увійти в історію як збирач земель. Але програш може призвести до того, що сталося після російсько-японської війни, вона підірвала авторитет царизму, який не зміг перемогти навіть японців, а поразка від українців взагалі руйнує ґрунт руского міра, вони більше не зможуть пишатися країною”, – поділився капітан ЗСУ.
Також, на думку Трегубова, Путін зараз хочеться показати, що Росія має союзників, проте це виходить погано. Це говорить про те, що Росія перебуває у міжнародній ізоляції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Сенс ОДКБ – забезпечення безпеки учасників за рахунок росії. Проте сьогодні росія не може цього забезпечити. І скоріше за все не зможе цього робити і в майбутньому. Тому виникає питання, навіщо взагалі потрібна така організація. Росія вже не може бути регіональним лідером. І через це ОДКБ помирає”, – вважає він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Імідж Росії підірваний, справа йде до поразки: офіцер ВСУ пояснив смуток Путіна