facebook

Діда паралізує: ЗСУ збили безпілотник, за яким Путін особисто їздив до Ірану

Літній російський президент намагається знайти хоч якусь військову допомогу у своїх однодумців, але результати його поїздок плачевні

Російська армія виявилася настільки розкраденою, що Путін був змушений особисто їздити до Ірану, щоб принижуватися перед лідером цієї країни, просячи його про надання ударних безпілотників.

Іран виконав прохання російського президента-пенсіонера, видавши йому “мопеди, що літають” замість безшумних і супер-сучасних безпілотних ударних засобів. Обдурили Путіна на повну, як кажуть.

Не встигли війська Путіна запустити в небо іранські безпілотники, як їх одразу почали збивати ЗСУ. А причина у тому, що весь світ знає, з чим може професійно поводитися російський солдат – це пляшка горілки. А про керування сучасними безпілотниками у казармах дрімучих російських боліт не вчили… Де буряти, а де іранські безпілотники? У них міністр оборони Шойгу є головним оленярем країни, а тут йому якісь безпілотники показують…

За інформацією прес-служби командування Повітряних сил ЗСУ, вперше в Україні 23 вересня зенітниками повітряного командування “Південь” Повітряних сил ЗС України збито багатоцільовий ударний БПЛА іранського виробництва Mohajer-6 (Мохаджер-6), призначений для проведення розвідки, спостереження, рекогносцювання та вогневого поразки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“БПЛА здатний нести до чотирьох високоточних боєприпасів. Початок виробництва БПЛА припадає на 2017 рік. Mohajer-6 (Мохаджер-6) має максимальну злітну вагу 600 кг, корисне навантаження 100 кг і дальність польоту 200 км. Максимальна швидкість – 200 км/год., Тривалість польоту 12 годин, максимальна висота польоту – 5400 метрів”, йдеться у повідомленні.

Прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ також показала відео, на якому збитий іранський безпілотник буксується українськими захисниками:

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Діда паралізує: ЗСУ збили безпілотник, за яким Путін особисто їздив до Ірану