facebook

Можна навіть засмагати: в Україні різко зміниться погода, але не скрізь

Можна навіть засмагати: в Україні різко зміниться погода, але не скрізь

Дебют осені в Україні видався традиційним: температура повітря різко впала та країну залили дощі. Але на щастя, до заморозків ще далеко незважаючи на те, що ночі стають все прохолоднішими. Якою буде погода в останній тиждень вересня – дізнавався “Апостроф”.

За даними Укргідрометцентру, у понеділок, 26 вересня, у північних та західних регіонах України пройдуть короткочасні дощі. На решті території буде хмарно, але сухо.

Найтепліше буде на півдні України, де стовпчики термометрів покажуть +20+22 градуси.

Трохи прохолодніше буде на сході та в центрі: вдень повітря прогріється в діапазоні від +16 до +19.

У західних та північних регіонах варто очікувати від +13 до +15.

У вівторок, 27 вересня, дощі пройдуть на заході, півночі та в центрі України. Без опадів буде лише на півдні та сході країни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Утім, цього дня потеплішає. Так, на півдні вночі буде від +12 до +16, а вдень +23+26 тепла.

У середу, 28 вересня, дощі захоплять весь захід України, схід, південний схід та північ. Лише у центрі та на південному заході буде сухо та без опадів.

Найтепліше буде на півдні. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 13 до 16 градусів тепла, а вдень повітря прогріється в діапазоні від +21 до +24.

Трохи прохолодніше буде в центрі та на сході: вночі 10-13 градусів тепла, а вдень 18-21 вище нуля.
На заході та півночі вночі буде 8-10 градусів із позначкою “плюс”, а вдень стовпчики термометрів покажуть від 14 до 17 градусів тепла.
У п’ятницю, 30 вересня, в Україні трохи розпогодиться. Короткочасні дощі очікуються лише на заході. На решті території України без опадів.

Очікуване тепло буде у південних областях. Вдень тут буде від 12 до 14 градусів тепла, а вночі від +22 до +26.

На півночі, сході та в центрі вночі буде близько 10 градусів із позначкою “плюс”, а вдень варто очікувати від +20 до +23 градусів.

Найхолодніше цього дня буде на заході України. Вночі тут очікується від 5 до 8 градусів із позначкою “плюс”, а вдень – від 16 до 19 градусів тепла.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Можна навіть засмагати: в Україні різко зміниться погода, але не скрізь