facebook

Російським мобілізованим видають автомобільні аптечки та прокладки, щоб не боялися. Відео

«Друга армія світу» виявилася убогою, злиденною армією бомжів, злодіїв, алкоголіків та вбивць. Їхньої ганьба не витерти з історії ніколи і нікому, бо вона зберігається в інтернеті та в пам’яті українського народу.

Весь цей час, з 21 вересня, ходило багато історій та відео доказів того, як мобілізованих громадян Російської Федерації погано забезпечує їхній Генштаб. «Мобіки» змушені купувати все, починаючи від трусів, шкарпеток, бронежилета, закінчуючи аптечкою, черевиками та касками. Російським призовникам видають максимум іржавий автомат Калашнікова, який, швидше за все, не придатний до використання.

А зараз у мережі ходить відео, що в Якутії мобілізованим солдатам видають автомобільні аптечки, пачку прокладок та шоколадку. Про це повідомляє Telegram-канал Обозревателя.

Автомобільна аптечка абсолютно непридатна в умовах війни. Так, там є якісь базові медикаменти, але вони не вирішують і половину проблем, які можуть виникнути під час бойових дій. Прокладки видають на той випадок, якщо кровоточитиме рана.

Це таке російське ноу-хау, яке варто взяти на замітку всім натовським країнам. Шоколадка, до речі, не чорна, а біла, і швидше за все з мінімальним відсотком какао і з більшим відсотком пальмової олії. Очевидно, це такий подарунок від батька на згадку дітя. Мовляв, не згадуйте злим словом, їжте псевдо-шоколад.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Російським мобілізованим видають автомобільні аптечки та прокладки, щоб не боялися. Відео