facebook

Підрив Кримського мосту: експерт розповів, чому переправа так швидко обвалилась

Кримський міст міг обвалитися через неякісне будівництво.

Підрив Кримського мосту могли організувати російські спецслужби, а обвалився він так швидко ймовірно через неякісне будівництво.

Про це в етері телеканалу FREEДОМ сказав військово-політичний експерт Олександр Коваленко.

Експерт вважає, що до підриву Кримського мосту можуть причетні російські спецслужби. Адже через блокпости росіян складно провести вибухівку, оскільки вони оглядають вміст вантажівок.

“Висновок тільки один – це дійсно може бути російська військова вантажівка, які перевозила якісь вибухові речовини, що детонували так вдало і успішно на мосту”, – наголосив Коваленко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Військово-політичний оглядач також додав, що Кримський міст обвалився так просто, бо він неякісно побудований. Він порівняв його з Антонівським мостом, який під постійними обстрілами, проте і досі не зазнав таких суттєвих пошкоджень. Аналогічна ситуація із мостом у Затоці, по якому окупанти кілька разів запускали ракети Х-22.

“В цьому випадку вибух вантажівки, по ідеї, не повинен був повалити відразу цілий проліт! Але це сталося. Тобто головотяпство формату номер один і корупція і головотяпство номер 2 – токсичний симбіоз і ми можемо бачити наслідки”, – сказав Коваленко.

Експерт додав, що якщо ЗСУ справді вирішать обстріляти Кримський міст, то його буде просто знищити.

Вибух на Кримському мосту: що відомо
Вибух на Кримському мосту пролунав у суботу, 8 жовтня, о 6:00. Росіяни стверджують, що вибух спровокувала вантажівка, у якій була нібито закладена вибухівка. Також поруч спалахнули цистерни з пальним.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк переконаний, що підрив Кримського мосту здійснили російські спецслужби.

Окупаційна влада Криму вже встигла заявити, що нібито рух через Кримський міст уже відновили.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Підрив Кримського мосту: експерт розповів, чому переправа так швидко обвалилась