facebook

путін з тремтінням в голосі звинуватив українські спецслужби у вибуху на Керченському мосту (ВІДЕО)

Президент росії володимир путін звинуватив у підриві Кримського мосту українські спецслужби. Розгніваний тиран та очільник Кремля не зміг стримати свого обурення після того, як 8 жовтня постраждала його головна і, мабуть, єдина “гордість”, пов’язана з окупованими українськими територіями – Керченський міст, де напередодні вибухнула вантажівка.

За словами путіна, автори, виконавці та замовники підриву Кримського мосту – спецслужби України.

Президент РФ також назвав підрив моста терактом, спрямованим на руйнування критично важливої інфраструктури Росії, пише “Українська правда”

Зі свого боку, Бастрикін повідомив, що справу про вибух на Кримському мосту росіяни завели за статтею “тероризм”.

Глава СК РФ доповів президенту РФ, що теракт на Кримському мосту готували українські спецслужби. За його словами, у підготовці так званого “теракту” українським спецслужбам нібито допомагали громадяни Росії із зарубіжних держав.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Нами вже встановлено маршрут руху вантажівки, де стався підрив. Це Болгарія, Грузія, Вірменія, Північна Осетія, Краснодар… Встановлено перевізників. За допомогою оперативних співробітників ФСБ вдалося встановити підозрюваних із числа тих, хто міг готувати теракт”, – сказав Бастрикін.

Україна та представники влади поки що не відреагували офіціно на це емоційне звинувачення з боку президента країни-агресорки.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

путін з тремтінням в голосі звинуватив українські спецслужби у вибуху на Керченському мосту (ВІДЕО)