facebook

У яких магазинах гречка, цукор та борошно коштують дешевше. Названі ціни

В Україні змінюються ціни на продукти харчування частіше, ніж у Путіна трапляються загострення. Але з продуктами можна якось викрутитись, а ось Путіна врятувати неможливо

Докладніше про це повідомляє інформаційний портал Today.

Повідомляється, що фахівці фіксують падіння ціни на гречку. Аналітики інформують, що за місяць гречка впала у ціні на 5 гривень. Що дуже підозріло, адже гречка дорожчає однією з перших. Наголошується, що у вересні середня ціна на гречку була приблизно 87,94 гривень, а вже у жовтні ціна знизилася до 82,40 гривень. Вважається, що це пов’язано із новим урожаєм гречки. Крупа реалізується за найнижчою ціною в магазинах мережі Ашан. За пачку 1 килограмм потрібно заплатити 78,40 гривень. У Метро крупа трохи дорожчі – по 78,90 гривень за пачку в 1 кг. А от у Варусі вона коштуватиме 89,90 гривень.

Цукор виріс трохи в ціні. У вересні цукор коштував у середньому 34,60 гривень за кілограм, а у жовтні вже 34,63 гривень. Найдешевший цукор можна купити в Ашані за 34,50 гривень. У той же час упаковка в 3 кг коштуватиме 102,90 гривень. А ось минулого місяця майже на 2 гривні була дорожче – 104,62 гривні.

Борошно зросло у ціні на кілька копійок – з 22,11 гривень до 22,15 гривень за кілограм. Найдешевше можна купити борошно у МегаМаркеті – по 21,60 гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У яких магазинах гречка, цукор та борошно коштують дешевше. Названі ціни