facebook

Вже попередили: українців позбавлятимуть субсидій та виплат з безробіття

Субсидії та виплати з безробіття – це та соціальна допомога, яка допомагає деяким громадянам вижити. Але іноді навіть заможні українці хочуть “урвати” своє

Насправді, повноцінно жити на субсидію та виплати з безробіття нереально. Але це той мінімум, який дозволить вижити, коли всі інші ресурси вичерпані.

Але й цей мінімум можуть одержати не всі. Докладніше про це інформує сайт Апостроф.

Повідомляється, що Кабінет міністрів України хоче тимчасово позбавити виплат із безробіття та монетизованих субсидій на оплату комунальних послуг тих громадян України, які не працевлаштовані офіційно. У такому разі суд має довести, що людина отримує свою заробітну плату в концерті, “по чорному”.

Якщо ж факт обману держави та уникнення сплати податків буде доведено, то такого громадянина позбавлятимуть права на виплати з безробіття та субсидії. Більше того, якщо буде доведено, що громадянин працював без укладання трудового договору, а значить не здійснював обов’язкову сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та інші необхідні платежі, то такого громадянина тимчасово позбавлять права на отримання виплат з безробіття до двох років. Також автори законопроекту пропонують позбавляти таких громадян і субсидій на той же термін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Повідомляється, що судове рішення діятиме з дня, коли воно набирає чинності.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вже попередили: українців позбавлятимуть субсидій та виплат з безробіття