facebook

Палицею по спині: у мережі показали, як тренується спецназ Лукашенка. Автомати не видають

Після повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію суверенної України, питання участі Білорусі у цій війні – це лише питання часу.

Картопляний фюрер намагається відсунути дату вступу своїх військ на святу українську землю якнайдалі. Але його скринька з відмазками перед Путіним поступово порожніє, а ймовірність відкриття другого фронту України стає очевиднішою.

Підтвердженням цього є різноманітні відео в Telegram-каналах, на яких відображена підготовка білоруських військ до участі у війні з Україною. Але більш безглуздих циркових номерів, ніж ці, важко собі уявити.

На одному з останніх відео гурт білоруських військових влаштовує немислиме шоу для глядачів. У кадрі показано, як “білоруський титан” може витримувати удари дошкою по спині, по руках, по голові. Дошки ламаються, а людина – ні. Ще більш безглуздий момент полягає в тому, що в кінці всі ці “бійці” стають на коліно (уявляючи Путіна-батюшку), і тримають гіпсові таблички з літерами, що утворюють “за спецназ”. А наприкінці – розбивають об свої голови.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чудові справи твої, Господи, Виявляється картопляні голови не “шмякаються” від дії березових дощок та будівельної суміші.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Палицею по спині: у мережі показали, як тренується спецназ Лукашенка. Автомати не видають