facebook

У Владивостоку депутати-комуністи вимагали від Путіна вивести війська з України: відео

Депутатові законодавчих зборів Приморського краю РФ, який оголошував антивоєнні вимоги до президента, відімкнули мікрофон.

У п’ятницю, 27 травня, група депутатів від КПРФ законодавчих зборів Приморського краю звернулася до президента Росії Володимира Путіна з вимогою припинити війну в Україні та негайно вивести війська із сусідньої країни.

Відповідний відеозапис опубліковано в місцевому Telegram-каналі Newsbox24.tv.

На опублікованих кадрах видно, що на засіданні крайового парламенті депутат Леонід Васюкевич зачитав звернення, в якому йдеться про те, що “військовим шляхом досягти успіху неможливо”.

Він нагадав дітей загиблих російських військових і заявив, що у разі, якщо війна не припиниться, сиріт у Росії стане ще більше. “У ході військової операції гинуть і стають інвалідами молоді люди, які б могли принести величезну користь нашій країні”, – додав депутат.

Виступ Васюкевича постійно намагався перервати голова приморського парламенту Олександр Ролик, який виніс депутату-комуністу зауваження і наказав відімкнути йому мікрофон. Тоді за колегу заступився ще один депутат законодавчих зборів Приморського краю Геннадій Шульга, який також підписав антивоєнне звернення до Путіна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Губернатор Олег Кожем’яко закликав “вивести із зали” Васюкевича та Шульгу. Він заявив, що дії депутатів “порочать російську армію” і назвав Васюкевича “зрадником”. Зрештою обох депутатів позбавили права голосу на поточному засіданні.

м

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Владивостоку депутати-комуністи вимагали від Путіна вивести війська з України: відео