facebook

Українським пенсіонерам розповіли, як оформити пенсію онлайн

У ПФУ надали дуже важливі контакти для українців

У соціальній мережі з’явилася дуже важлива інформація щодо українських пенсіонерів. У ПФУ вирішили нагадати, як оформити пенсію в Україні у режимі онлайн.

Відповідну інформацію надали на сторінці ПФУ у Facebook.

Українці часто задаються питаннями щодо оформлення пенсій, перерахунку та страхового стажу. Саме тому прес-служба ПФУ нагадала, що оформити пенсію можна в онлайн режимі та надала необхідні для цього контакти.

«Розподіл кількості застрахованих осіб та динаміки середніх зарплат найманих працівників з економічної діяльності на червень 2022 року (за даними платників за II квартал)», – підписано пост у соцмережі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак один із користувачів Facebook задався дуже важливим питанням і звернувся за контактами до представників ПФУ в соцмережі.

«Добрий вечір! Чи є якіс консультації онлайн з приводу пенсій?», – спросила украинка в социальной сети.

Варто зазначити, що представники Пенсійного Фонду України не затягнули з відповіддю та відзначили на коментар українки, надавши всілякі контакти: «Шановна Юля Константиновская! Ви можете звернутись за консультацією на «гарячу лінію» Контакт-центру Пенсійного фонду України: 0-800-503-753, 044-281-08-70, 044-281-08-71 або через вебпортал електронних послуг https://portal.pfu.gov.ua та на електронну пошту [email protected]. Також пропонуємо ознайомитись з переліком сервісних центрів головних управлінь Пенсійного фонду України, куди можливо звернутись за вирішенням Вашого питання, за посиланням:

https://www.facebook.com/pfu.gov.ua/posts/357262079778345. З повагою пресслужба Пенсійного фонду України».

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українським пенсіонерам розповіли, як оформити пенсію онлайн