facebook

Коли ЗСУ звільнять Херсон: радник голови ОВА розповів, чому цього не сталося у вересні

Окупанти не втекли з Херсона у вересні через нелогічний наказ президента РФ Володимира Путіна.

Радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань вважає, що ЗСУ зможуть деокупувати Херсон вже у листопаді, хоча раніше робив ставку на вересень.

Про це місцевий депутат розповів в інтерв’ю ТСН.ua

“Я прогноз свій давав на вересень і все до цього йшло. Саме тоді вже було помітно, що логістичні артерії, якими окупант постачав техніку, озброєння, були і перебувають під вогневим контролем наших Збройних сил. І саме тоді вже логічно було спостерігати, що окупанти вже не можуть втримуватися на правому березі. Але як ми побачили, і так само підтвердив інформацію американський Інститут вивчення війни, за особистим наказом Путіна – триматися за будь-яку ціну в місті Херсоні і на правому узбережжі. Незважаючи на ті шалені втрати, які несли окупанти, вони утримувались на правому березі. Якби не ось цей нелогічний наказ Путіна, вже б у вересні ми побачили Херсон деокупований”, – пояснив Хлань.

“Але потужна робота наших Збройних сил, артилерії і ураження Кримського мосту – все це вкупі дає те, що окупантам вже фактично досить важко утримуватися. Вони не можуть вже утримуватись. Тому ось ці всі дії – це є натиск наших Збройних сил. І хоч окупанти певний час і втримались у місті Херсоні, я все ж таки дотримуюся зараз думки Буданова, що в листопаді ми зможемо це зробити (звільнити місто – ред.)”, – додав радник голова ОВА.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Коли ЗСУ звільнять Херсон: радник голови ОВА розповів, чому цього не сталося у вересні