facebook

Бунт на кораблі: російські “мобіки” повстали проти Путіна

З початку повномасштабного вторгнення Росії до України загинуло понад 70 тисяч російських солдатів. І зважаючи на все, це зовсім не межа

З кожним новим днем ​​війни все більше мобілізованих російських громадян починаю розуміти стан речей в армії та на фронті. Сумна ситуація із забезпеченням, відсутність заробітної плати та послаблення ідеологічної мотивації змушуєте простого російського мужика думати, а думки приходять дуже погані.

У військових навчальних центрах уже розпочалися бунти, а “мобики” почали відмовлятися їхати в Україну. Докладніше про це повідомляє сайт Обозреватель.

Регіональними виплатами у Кремлі намагалися “стимулювати” проблемну мобілізацію за рахунок регіональних виплат. Але місцеві бюджети або розкрадаються, або мають достатньо коштів.

Повідомляється, що найбільше мобілізованих в армії РФ із Кіровської, Курганської, Нижегородської, Брянської, Пензенської, Ульянівської областей, а також із кількох республік – Мордовії. Татарстану, Чувашії та Чечні. Усі вони не отримали за відправлення на злочинну війну жодної копійки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Та розпочнуться голодні ігри. Видання інформує, що перший великий скандал спалахнув у навчальному центрі в Ульяновську, де понад дві тисячі мобілізованих із Чувашії влаштували бунт. Кількість підписів під колективним листом до голови регіону зростає з кожним днем. Солдати відмовляються їхати в Україну доки не отримають свої 300 тисяч, які обіцяли держава.

“Чмобики” спробували пробити на сльозу громадськість та виступили із заявою.

“Шановні громадяни Російської Федерації, звертаються до вас мобілізовані військовослужбовці Чуваської Республіки! Ми, ризикуючи власним життям, йдемо на вірну смерть для вашої безпеки та мирного життя! Наша держава відмовляється виплатити нам кошти у розмірі 195 тисяч рублів, які нам обіцяв наш президент Володимир Володимировичу Путін! Заради чого тоді нам йти воювати за цю державу, залишивши свої сім’ї без підтримки?” – заявили вони.

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Бунт на кораблі: російські “мобіки” повстали проти Путіна