facebook

Відомий “м’ясник Путіна” після Бучі втік до Іспанії та просить притулку. Подивіться на його обличчя

Стало відомо, що російський військовослужбовець Микита Чібрін, який брав участь у жахіттях Бучі, виїхав до Європи. Більше того, росіянин сподівається на політичний притулок. Перевиховався чи що?

Лише за місяць окупації російська армія встигла зробити в Бучі з дитсадків ворожі штаби, з підвалів будинків – катівні,а з вулиць – місця для розстрілів мирного населення. Не дивно, що місцеве населення зустрічало українських захисників із сльозами на очах як визволителів від жахів війни.

Одним з тих, хто чинив безчинство у Бучі був російський військовий Микита Чібрін. Саме його64-ту мотострілецьку бригаду збройних сил Росії звинувачують українські правоохоронці у воєнних злочинах на території Бучі Київської області. От тільки сам окупант переконує, що нібито був проти війни в Україні, пише The Guardian.

Солдат розповів, що дезертував зі своєї частини в Україні у червні 2022 року. Після цього він буцімто вирішив тікати з Росії.

Чібрін стверджує, що говорив командирам про своє несприйняття війни ще 24 лютого. Та після цього його нібито зняли з посади механіка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вони погрожували мені в’язницею. Зрештою мої командири вирішили використати мене як прибиральника і вантажника. Мене відправили в тил”, – розповів Чібрін.

Переконує, що він начебто непричетний до звірств своїх колег у Бучі. За весь час війни він нібито не здійснив жодного пострілу.

Чібрін каже, що готовий дати свідчення у міжнародному суді про все, що бачив в Україні.

“Мені приховувати нічого. Це злочинна війна, яку розв’язала Росія. Я хочу зробити все від мене залежне, щоб зупинити її”, – сказав він.

Повідомляється, що втекти з Росії Чібріну допомогли правозахисники з проєкту Gulagu.net. За словами його керівника Володимира Осєчкіна, росіянин вже прилетів до Мадрида.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Відомий “м’ясник Путіна” після Бучі втік до Іспанії та просить притулку. Подивіться на його обличчя