facebook

Залужний відреагував на ракетну атаку по Україні, заявивши про неспроможність Росії здолати ЗСУ

Він заявив, що противник веде війну з мирними громадянами, ТЕС, лікувальними закладами і навіть немовлятами.

Головнокомандувач ЗСУ, генерал Валерій Залужний прокоментував масований ракетний обстріл України з боку російських військ та заявив, що противник неспроможний здолати українську армію.

Про це Залужний написав у Мережі 23 листопада.

“Сьогодні країна-терорист російська федерація завдала масованого ракетного удару по об’єктах критичної інфраструктури нашої держави. Будучи неспроможним здолати Збройні Сили України, противник веде війну з мирними громадянами, теплоелектростанціями, лікувальними закладами і навіть немовлятами”, – йдеться в заяві головнокомандувача ЗСУ.

Він також поінформував, що під час атаки 23 листопада ворог здійснив 67 пусків крилатих ракет повітряного (“Х-101/Х-555”) і морського базування (“Калібр”). Повітряним силам ЗСУ разом з іншими складовими Сил оборони вдалося знищити 51 крилату ракету, а також п’ять дронів-камікадзе типу “Ланцет”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначається, що тільки по Києву окупанти випустили 30 ракет, з яких 20 було знищено.

“Дякую військовослужбовцям, чий професіоналізм рятує життя. Ви є взірцем для всього світу. Те, що ви робите в умовах постійної нестачі озброєння, техніки, боєприпасів, – на межі можливого”, – заявив Залужний.

Він також подякував країнам-партнерам за надані системи ППО та ПРО, які прикривають небо над Україною.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Залужний відреагував на ракетну атаку по Україні, заявивши про неспроможність Росії здолати ЗСУ