facebook

Друга хвиля мобілізації в Росії: Фейгін пояснив, чому це не вирішить нічого на полі бою

Водночас до моменту оголошення цієї мобілізації ЗСУ можуть провести на фронті якусь блискавичну операцію.

Президент Росії Володимир Путін справді може оголосити взимку нову хвилю мобілізації, проте він лише погіршить ситуацію, і це не вирішує нічого у виконанні воєнних завдань.

Таку думку в інтерв’ю ТСН.ua висловив російський опозиціонер та юрист Марк Фейгін.

Так, він нагадав, що оголошена в РФ “часткова” мобілізація не принесла країні-агресорці бажаного результату на полі бою.

“Путін оголосив мобілізацію, минуло вже два місяці, і що? Який результат вона принесла? Ну, що, вони там Київ взяли чи Дніпро? Мобілізація автоматично до жодного покращення результатів на фронті не веде. Чому? Тому що – перше: це обивателі, Ваньки, це Кузьмичі, які воювати не вміють. Тим більше, їх присилають на фронт непідготовленими, роззутими, роздягненими, з поганою амуніцією, з поганим озброєнням, без забезпечення, без командування. А де офіцери? Я чув, що там офіцери – такі ж мобілізовані. “Піджаки” це називається”, – пояснив Фейгін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він гадає, що очільник Кремля таки може оголосити загальну мобілізацію, проте це будуть ще гірші бійці, ніж вдалося назбирати до цього.

“Оголосити і провести мобілізацію він (Путін – ред.) може. Тільки він ситуацію погіршить ще більше. Адже коли набрали 325 тисяч, то взяли тих, кого могли, до кого дотяглися, хто був у першій категорії, в кого була військово-облікова спеціальність. А другою хвилею кого будуть брати? Вже ханиг, “хронь” всіляку, розумієте? Це ж іще гірше буде. Ви зеків уже набираєте. Тобто 100 мобілізованих вартуватимуть там 10 бійців ЗСУ з дев’ятимісячним досвідом – це очевидно. Це не вирішує нічого в частині забезпечення воєнних завдань”, – переконаний опозиціонер.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Друга хвиля мобілізації в Росії: Фейгін пояснив, чому це не вирішить нічого на полі бою