facebook

Шольц не вірить, що Путін піде на поступки у війні: Він чітко говорить про завоювання України

Шольц заявив, що він продовжуватиме розмови із Путіним.

Німецький канцлер Олаф Шольц, який є одним із небагатьох західних лідерів, які після вторгнення до України продовжують говорити із російським диктатором Володимир Путіним, вважає, що очільник Кремля не піде на поступки у війні.

Про це він сказав на зустрічі з виборцями в Потсдамі, пише Bild.

“Кожного разу, коли я розмовляю з Путіним, він дуже чітко дає зрозуміти, що йдеться про завоювання (нових територій України – ред.). Він хоче силоміць відвоювати частину української території”, — заявив Шольц.

Також канцлер розповів, що його дивує те, що президент РФ робить заяви про нібито успіх на фронті на тлі відчутних втрат російської армії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

“Ми не знаємо точно, скільки російських військовослужбовців загинуло. Можливо, 100 000”, – припустив лідер Німеччини.

Варто зазанчити, від початку війни в Україні Шольц неодноразово дзвонив до Путіна. Остання розмова відбулася на початку грудня. Тоді Шольц засудив російські атаки на українську інфраструктуру, а Путін — “деструктивну лінію західних держав, включаючи Німеччину, які підтримують Київ зброєю і навчають українських військових”.

Нагадаємо, раніше Шольц заявив про готовність обговорювати з Путіним контроль над озброєннями в Європі, однак за умови, що в Україні закінчаться бойові дії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Шольц не вірить, що Путін піде на поступки у війні: Він чітко говорить про завоювання України