facebook

Керуються хворою уявою: ГУР розсекретило тактику завдання ракетних ударів рашистами по Україні

Українців попросили не розслаблятися та бути готовими до чергових атак російських терористів

У ГУР повідомили, що країна-терористка Росія спеціально обирає дати для масованих ракетних ударів по Україні. Так, путіністи мають певний план, коли тероризувати українців своїми ракетами.

Насамперед слід повідомити, що масовані ракетні удари по території України, швидше за все, поки що не припиняться. Так, Росія спеціально запускає свої ракети у певні дні, оскільки у ГУР заявили, що їхні дії мають певну логіку.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов сказав, що українцям не потрібно прив’язуватися до свят, очікуючи на ракетний обстріл з боку РФ.

«Ми бачимо, що удари можуть бути пов’язані з датами чи подіями, наприклад – засідання ООН… Можуть бути по понеділках, середах чи четвергах, а можуть бути не пов’язані, а обрані за якоюсь іншою логікою, зокрема військовою чи внутрішньополітичною. на території РФ», – заявив фахівець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Також експерт зазначив, що ці терористичні акти роблять українців лише сильнішими. Однак він попередив, що чергові масовані ракетні удари по критичній інфраструктурі України практично є неминучими.

«Це терористичні атаки. Україна готується до цього шляхом посилення ППО та посилення енергетичної безпеки. Ми маємо бути готовими, підстав розслаблятися немає», – продовжив Андрій Юсов.

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Керуються хворою уявою: ГУР розсекретило тактику завдання ракетних ударів рашистами по Україні