facebook

Що чекає на Україну після перемоги – прогноз екстрасенса

Наша країна неодмінно буде відбудовуватися, заявила астроексперт.

 

Екстрасенс Марія Тиха спрогнозувала, як завершиться війна в Україні та що чекає на нашу країну після перемоги. Вона зробила розклад Таро, й випала карта Фортуна, яка означає зміни, рух вперед.

Як розповіла вона в інтерв’ю Телеграм-каналу “TOP”, Україна “вийде з минулого”. Так, як було колись, вже ніколи не буде. Це стосується всього – від фінансів до менталітету.

Також, за прогнозом екстрасенса, на Україну чекає масштабна відбудова та зміна влади через те, що настануть терміни. До політики прийдуть нові молоді обличчя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тиха каже, що українська армія буде елітною та потужною, та випадає й карта страху. Вона розтлумачила цю карту так: на жаль, багато хлопців, які повернуться з війни, будуть психічно нестабільними. Таких бійців потрібно буде підтримувати психологічно.

Яким буде 2023 рік для України – прогноз таролога
Раніше відомий український таролог Людмила Хомутовська дала прогноз на 2023 рік. Експертка стверджує, що рік буде важким, але ми неодмінно здобудемо перемогу.

У перші два місяці спостерігаються інтенсивні бойові дії. Пізніше ситуація покращиться, але стабільності не буде ще довго.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що чекає на Україну після перемоги – прогноз екстрасенса