facebook

Терміново! Геращенко підняла “бунт”, пішло блокування трибуни: вона ніяк не заспокоїться

Перше блокування трибуни у новій Верховній Раді, теж не змусило себе довго чекати! Скандал спровокувала фракція “Європейська Солідарність”, а точніше Ірина Геращенко, котра під час свого виступу порівняла “зелених чоловічків” зі “Слугою народу”.

Вона натякнула, що “зелені чоловічки” захопили Крим, а тепер ще й український парламент.

У відповідь, Геращенко вимкнули мікрофон та Разумков зробив зауваження про недоцільність таких порівнянь.

“Я думаю, не варто порівнювати народних депутатів України з тим, що спостерігали в 2014 році. Це неприпустимо в парламенті нашої держави”, – обурився він.

Після цього трибуну оточили представники фракції “Європейська солідарність” та звинуватили Разумкова у “переслідуванні” Геращенко, вимагаючи дати слово нардепці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми бачимо в цій сесійній залі, як Верховна Рада незалежної України перетворюється на парламент АРК Крим. Зараз весь світ бачить, як опозицію спочатку відсадили на “гальорку”, потім її захлопують і перекрикують і далі, навіть не прийнявши ще закон із цинічною назвою “Про протидію прав народних депутатів щодо законодавчої ініціативи”, його вже виконують”, – додала Геращенко під вигуки “Ганьба!”

Нардепи з фракції “Європейської Солідарності” вигукували: “”Це її право” і “Це переслідування за політичними мотивами” оточили її.

Геращенко попросила Разумкова “заспокоїти свій югенд”. Мовляв, “Слузі народу” ніхто “не давав права перекрикувати опозицію”. Спікер знову закликав до поваги між колегами та не використовувати неприпустимі образи.

Зазначимо, таким чином представники “Європейської солідарності” відреагували на внесення на розгляд на засіданні парламенту законопроєкту “Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо протидії зловживанням прав народних депутатів у ході законодавчої процедури”, який раніше не був включений до порядку денного.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Терміново! Геращенко підняла “бунт”, пішло блокування трибуни: вона ніяк не заспокоїться