facebook

“Почнуть нашестя”: астролог назвала 2 дуже небезпечних міста в січні і поворотну дату для України

Окупанти намагатимуться повторити наступ з міст, які близькі до кордонів Білорусі та Росії, каже астролог.

Війна в Україні триватиме в січні, але до кінця місяця окупанти можуть почати свій підступний план. Астролог Яна Тимощук попередила про серйозне нашестя та нові атаки росіян.

“Нам (Україні – ред.) будуть у січні допомагати. Цього місяця можемо розраховувати на фінанси, на підтримку, на зброю. У нас буде багато всього, щоб відбивати атаки на нашій землі”, – говорить астролог у своєму прогнозі на січень.

Астролог додає, що в середині січня може бути дуже запекла боротьба.

Прогноз по містах для України на січень
Київ. “Буде відбиття атак. Летіти на Київ будуть дрони, ракети. Ми готові до подій. Ситуація не буде дуже поганою в січні, яку неможливо буде вирішити”.
Дніпро. “У місті може бути складна ситуація до 20 січня. Захист буде хорошим. Хвилюватися сильно не варто”.
Кривий Ріг. “Можуть бути руйнування, потрібно бути до цього готовим. Є небезпека води”.
Запоріжжя. “Ситуація дуже складна, вони (окупанти – ред) хочуть взяти території. Можуть почати спробу наступу на саме місто. Намагаються активізуватися”.
Миколаїв. “Особливих змін у січні в місті не буде”.
Одеса. “Дуже багато енергії намішано. Можуть бути дуже страшні прильоти. Одеса буде триматися, але ситуація неприємна”.
Слов’янськ і Краматорськ. “Буде найсильніший опір у січні місяці”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Костянтинівка. “Будуть рухи ВСУ. Наступу не буде, але оборону тримати будемо. Наші військові будуть захищати цю територію”.
Бахмут. “Нестача ресурсів, нестача води. Для людей буде дуже важко. На даному напрямку дуже скоро побачимо непогані результати. Окупанти продовжують в Бахмуті посилювати себе, але у них нічого не вийде”.

Західна Україна – прогноз на січень
“Прильоти можуть бути. Окупанти не збираються заходити туди. Це стосується кордону”, – зазначила астролог.

Найнебезпечніші регіони України в січні
Сумська область,
Суми
Житомир,
Житомирська область.
“Якщо хочете зберегти себе і своє життя, потрібно переїжджати в більш безпечні регіони. На сьогоднішній день туди летітиме. Нашестя справжнє. Міста, які близькі до кордонів Білорусі та Росії, вони будуть намагатися повторити наступ. У січні є поворотна точка після 20 числа”, – сказала астролог.

Ситуація в Херсоні
“У нас з Херсоном буде досить складно. Випадають карти смерті і суду. Можуть бути великі втрати та незадоволення нашої позиції”, – сказала вона.

Звільнення Криму
“У окупантів є підступні плани. Звільнення Криму взимку не буде. Вони готують наступ з трьох сторін. Якщо вони підуть з 3 сторін України. Може бути наступ з Білорусі. Це буде довготривале питання. За 2-3 тижні не закінчиться війна, вони намагатимуться виснажувати нас. Російська Федерація встановлює нові союзи і коаліції. Агресор змінив тактику, навіть у дипломатії. У них є зброя та ресурси. Вони не кидають людей в м’ясорубку, але роблять все, щоб емоційно людей застрашити. Хочуть зміцнитися на геополітичній історії. Україні потрібно ще більше зміцнюватися”, – додала астролог Яна Тимощук.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Почнуть нашестя”: астролог назвала 2 дуже небезпечних міста в січні і поворотну дату для України