facebook

«Терся геніталіями з іншою»: блогерка Шаманська заявила, що розлучається із зіркою «Кварталу 95»

І розповіла про приниження

Відома українська блогерка та журналістка Аліна Шаманська заявила, що має намір розлучитися з актором та сценаристом студії «Квартал 95» Русланом Ханумаком. Останньою «феєричною крапкою», за її словами, став інцидент, який трапився на Різдво.

7 січня зірку помітили в компанії іншої інфлюенсерки. За словами коментаторів, – Анни Алхім. Через це користувачі мережі почали принижувати дружину Ханумака, а він відмовився заступатися за обраницю. Неприємною історією Аліна Шаманська поділилася в Instagram

— Коли тебе публічно принижують та насміхаються під фото, де зображений твій чоловік, який треться геніталіями з іншою блогеркою в неї вдома на Різдво.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І ти просиш заступитися, а тобі відповідають: «Мы выше этого».

 

Ти набираєшся сміливості і нарешті зізнаєшся собі: «Значить, це не твій чоловік». Так, це не мій чоловік, – пояснила блогерка.

Вона наголосила, що описана ситуація не стала причиною розлучення, проте її можна назвати «феєричною останньою крапкою».

На подробиці розлучення зірка соцмереж попросила не чекати, адже вона має повагу до минулого та несе відповідальність перед сином. Також Аліна Шаманська попросила її не жаліти.

— До останнього не хотіла виносити ані крихти особистого сюди, але вибір зроблено за мене.

 

Якщо мене немає кому захисти у публічній площині – я зроблю це сама, – закінчила журналістка.

Руслан Ханумак ситуацію та слова дружини ще не прокоментував. Як відомо, вони познайомилися 2016 року на зніманнях проєкту «55 за 5», де Шаманська брала інтервʼю в зірок. У серпні наступного року пара одружилася, а вже за місяць у них народився син Артур.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Терся геніталіями з іншою»: блогерка Шаманська заявила, що розлучається із зіркою «Кварталу 95»