facebook

Режим Путіна весну не переживе, Росія почне сипатися: прогноз астролога для РФ на 2023 рік

За словами Влада Росса, Україна в 2023-му поверне Крим і Донбас, але пізніше прийме і Кубань із Бєлгородом, якщо вони попросяться.

За прогнозом астролога, в лютому російські війська почнуть новий наступ на Україну, в тому числі буде друга спроба атакувати з півночі.

“Зокрема, можливі взяття Рівненської АЕС і спроба знову піти на Київ із території Білорусі, коли земля добре промерзне. Але Росії не вдасться двічі увійти в одну річку, а якщо вона спробує взяти Київ, отримає по зубах. Скажений російський ведмідь буде повністю знищений, ледь висунувшись із барлогу в лютому, у березні ми його і замочимо”, – зазначив Влад Росс.

Астролог переконаний, що Україні вдасться дати відсіч Росії, і для самої РФ все це закінчиться стартом руйнівних процесів.

“Уже найближчим часом у гороскопі Валерія Залужного складеться переможна комбінація планет – Юпітер, символ влади і успіху, поєднається з Марсом, планетою війни. Це говорить про те, що українська армія під керівництвом Залужного дасть по зубах Російській Федерації, а тому в березні-квітні 2023 року почнеться розвал РФ. Воювати Росія може тільки до березня 2023-го”, – вважає Влад Росс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У квітні, за словами астролога, в Росії дуже ймовірний палацовий переворот.

“Поблизу затемнення 20 квітня, якраз у день народження Гітлера, ймовірне знищення Путіна. Або ж це може статися поблизу 4 квітня. У будь-якому випадку, Путіна вже не буде при владі”, – зазначив Росс.

Крім того, за прогнозом астролога, в Росії почнуться бунти в 2023 році.

“23 березня Плутон увійде в знак Водолія, з яким егрегоріально пов’язана Російська Федерація. Це буде катастрофа – бунт безглуздий і нещадний, яким він буває тільки в Росії. Вже ніхто в Росії не стане терпіти безліч смертей, адже в кожній російській родині будуть “двохсоті”, труни будуть в кожному домі, оскільки в лютому знищення російських військ прискориться вдвічі або тричі”, – запевнив Влад Росс.

Тому путінський режим не зможе пережити весну 2023-го, причому і політично, і фізично, резюмує астролог.

“Повалення Володимира Путіна означатиме його ліквідацію, а також ліквідацію його подільників – Пригожина, Кадирова і Лукашенка. Всі ці “герої” підуть туди, звідки прийшли – до пекла. Про це, до речі, говорив і шаман Габишев: Путін прийшов із нижнього світу – світу демонів і злих духів, він є тим жахом, який знищує все і вся, пожираючи слов’янський народ”, – додав Влад Росс.

Кормі того, астролог впевнений, що бойові дії не перенесуться на територію Росії.

“Українській армії нема чого заходити на територію Росії. Ми просто заберемо своє, а далі росіяни самі між собою будуть розбиратися. Там кадирівська армія воюватиме з пригожинською. По суті, в РФ “банда Денікіна” буде йти проти “банди Махно”, тобто в Росії почнеться громадянська війна. Увійшовши у Водолія, Плутон сприятиме розвалу Росії. Після громадянської війни протягом двох-чотирьох років РФ розвалиться на 23 держави”, – зазначив Влад Росс.

При цьому астролог вважає, що першою втече з Росії Якутія, далі за нею підуть Татарстан, Башкортостан і Тива.

“Тож українській армії немає сенсу заходити на російські території. Крим і Донбас ми заберемо – ми заберемо своє. Якщо Кубань захоче до нас приєднатися після розвалу Росії, приймемо. Курську і Бєлгородську області теж приймемо, але після того як вони самі попросяться. А от у Білорусь ми вторгнемося, якщо з її території в лютому 2023 року піде війна. Тільки-но орки знову підуть до нас із білоруської території, в Білорусі буде рознесено все, і Мінськ буде взято”, – резюмував Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз для України на 2023 рік року. Зокрема, він попередив, коли на нашу країну чекає найнебезпечніший період року, і розповів, коли буде зруйнований Кримський міст, а Крим повернеться до України.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Режим Путіна весну не переживе, Росія почне сипатися: прогноз астролога для РФ на 2023 рік