facebook

Екстрасенс назвала найгарячіші міста: там окупанти будуть особливо жорстокими

За словами Людмили Хомутовської, складна ситуація зберігається в Бахмуті та Соледарі.

Екстрасенс Людмила Хомутовська розповіла, що найближчим часом чекає на найбільш багатостраждальні на даний момент міста. За її словами, активні бойові дії в Бахмуті і Соледарі триватимуть.

“Не треба всім налаштовуватися, що якщо завтра-післязавтра окупантів виб’ють, то це все закінчиться. Ні, там все-таки організовується якийсь такий прийом з боку України. Там будуть просто знищуватися пачками новоприбулі і староприбулі. Тут якась стратегія, яка призведе до перемоги. Окупантам здається, що вони прийшли, щоб прорвати фронт, але це не так. Була розроблена ціла програма, щоб вони туди прийшли і все було розіграно як по нотах”, – сказала Хомутовська в інтерв’ю УНІАН.

Вона додала, що не менш складною залишається ситуація в Бахмуті. За словами екстрасенса, поки розв’язки в цьому місті вона не бачить.

“На даний момент там будуть бої, ми будемо захищатися. Там війна відкрита, жорстока. Але його буде звільнено”, – уточнила екстрасенс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чи здійснить Росія наступ на Київ? Експерт каже, що у них нічого не вийде. Однак обстріли триватимуть.

“Такого наступу як в перші дні війни не буде. Летітимуть ракети з неба. Я так розумію, що там де окупанти хотіли прорватися, там вони і залишилися”, – підсумувала Хомутовська.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Екстрасенс назвала найгарячіші міста: там окупанти будуть особливо жорстокими