facebook

Коли помре Путін: передбачення астролога шокувало

Українці і весь цивілізований світ сподівається на якнайшвидшу кончину російського диктатора.

Коли помре Путін? Цим питанням українці задаються майже дев’ять років, але в останній рік – особливо часто. Астрологи дають різні прогнози з приводу тривалості життя російського диктатора, але більшість одноголосно стверджують, що його кінець близький, і станеться це у 2023 році.

Наприклад, наприкінці минулого року відомий екстрасенс Влад Росс сказав, що зараз здоров’я кровожерного кремлівського лідера у страшному занепаді:

“Метастази вже пішли не тільки з кишечника, де у нього почався рак, але і зачепили головний мозок, після чого він напав на Україну. Тільки цим можна пояснити напад на Україну”.

Росс уточнив, що ліквідація Путіна може відбутися на замовлення вже у 2023 році.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомий астролог Анжела Перл передбачила точніші дати. Вона сказала, що серйозні зміни почнуться вже з 24 березня. Це безпосередньо може бути пов’язано зі станом Путіна і його життєдіяльністю.

“Я думаю, що Путіна не стане дуже скоро. Ймовірно, цього року. Фізично. Тому що Плутон – планета величезної трансформації, величезних змін і, найголовніше, змін у владі. Вона входить 24 березня в знак Росії… Там взагалі весь березень, так багато подій відбувається!” – сказала Анжела Перл.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Коли помре Путін: передбачення астролога шокувало