facebook

Державний прапор є нагадуванням про високу ціну, яку українці продовжують сплачувати за свою свободу — Марина Порошенко

Державний Прапор України є не лише символом незалежності, він також нагадує про високу ціну, яку народ продовжує сплачувати за свою свободу.

Про це під час акції “Прапор єдності” сказала дружина п’ятого президента України Марина Порошенко, трансляцію вів “Прямий”.
Для мене, як і для мільйонів українців День Державного Прапору є одним з найбільш важливих свят в Україні. Тому що український прапор – це не просто символ не залежної, сильної України. Для багатьох сучасників він став нагадуванням високої ціни, яку ми продовжуємо сплачувати за нашу свободу і незалежність.
Останні роки Прапор і Гімн набули для нас особливої важливості. Саме гімн ми співаємо тоді, коли відбуваються дуже серйозні національні події. І відчуваємо велике піднесення і гордість, коли бачимо синьо-жовтий прапор, який майорить серед безлічі прапорів інших країн. І саме під цими кольорами ми захищаємо наші кордони, будуємо нашу країну і виховуємо молоде покоління українських патріотів. Тож давайте і надалі пишатися нашим Гімном, нашим Гербом і нашим синьо-жовтим прапором. Слава Україні!
“, – сказала Марина Порошенко.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Державний прапор є нагадуванням про високу ціну, яку українці продовжують сплачувати за свою свободу — Марина Порошенко