facebook

П’ять областей будуть під вогнем: маг Шептицький дав прогноз на 23-24 лютого

Екстрасенс попередив, що на річницю з початку повномасштабного вторгнення росіяни готують провокації і наступ, використовуючи всю свою силу.

Вже менше ніж через тиждень – рік з початку повномасштабного вторгнення. РФ до цієї дати готує всі свої бойові ресурси, щоб завдати максимального удару по Україні.

“Чи можна з усіх боків очікувати тотальний великий наступ? Ворог би цього дуже хотів. І їх дратує те, що вони нічого не добилися цими масованими атаками. Вони б зараз хотіли напасти і прив’язати це до ключової дати. Наприклад, 23-го числа о 5 ранку. У цей час якраз йде активність нечисті”, – уточнив маг Роман Шептицький.

Як він додав, найбільше росіяни намагатимуться взяти ділянки землі в Донецькій і Луганській областях, але всі їхні спроби будуть не дуже успішними.

“Я бачу фанатичну спробу захоплювати території Донбасу. Вони до початку березня запланували вже хоч щось собі відхопити. Але, судячи з моїх розкладів, цього не відбудеться. Далі я бачу, що будуть спроби заходити з боку Харківської області. Але у них там нестача ресурсів буде. Те ж саме стосується напрямку Чернігівської та Сумської областей. З боку Білорусі вони заходити не будуть, бо знають: де зайдуть – там ляжуть. А світова реакція буде блискавичною”, – резюмував свій прогноз на 23-24 лютого Шептицький.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також закликав не ігнорувати сигнали повітряних тривог, оскільки російські загарбники намагатимуться бити скрізь, де тільки дістають.

 

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

П’ять областей будуть під вогнем: маг Шептицький дав прогноз на 23-24 лютого