facebook

Названо три найнебезпечніші регіони: астролог дала прогноз на березень

Цієї весни, а саме на її початку найскладнішою ситуацією в березні 2023 року буде в Херсонській, Донецькій і Луганській областях України. Такий прогноз дала тарологиня Анна Атаманова, передає “УНІАН”.

За її словами, у березні на фронті ситуація ще більше ускладниться. Окупанти планують масштабні обстріли, проте реалізувати їм це не вдасться.

“Більше йде нагнітання ситуації, наведення страху, але планують. Обстрілів в повну міру так, як вони хочуть, не буде, у них не вийде”, – розповіла тарологиня.

За її словами, на Херсонщині протягом усього березня не вщухатиме вогонь.

“Там буде дуже “спекотно”. Буде багато смертей. До слова, по Херсонській області будуть непогані новини. Десь, можливо, ми зможемо скористатися якоюсь сильною зброєю. З нашого боку будуть обстріли, але повністю звільнити не вийде. Окупантам ми там покажемо…”, – сказала вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тарологиня Анна Атаманова зробила розклад карт і на Донецьку та Луганську області. Регіони, в яких “пекло” через російських загарбників триває вже не перший місяць, і у березні 2023 року будуть потерпати від жахів війни. Водночас на нас чекатимуть і позитивні новини.

“На Донецьку область чекає зброя. Там буде застосовуватися зброя. Туди якусь матеріальну допомогу повинні поставити, щоб ми якось зміцнилися. Десь ЗСУ зможуть просунутися, будуть позитивні моменти, але повністю звільнити в березні не зможемо. На Луганському напрямку в березні напружена ситуація, але нічого страшного я не бачу. Потихеньку ЗСУ будуть окупантів “гасити”, – сказала Анна Атаманова.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Названо три найнебезпечніші регіони: астролог дала прогноз на березень