facebook

Астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

За його словами, є два сценарії закінчення війни.

Астролог Володимир Бадіян розповів, що війна в Україні закінчиться раптово. Кінець квітня, як він зазначив в інтерв’ю ТСН, буде сприятливим для контрнаступу ЗСУ.

Так, 21-22 квітня ЗСУ продовжать завойовувати території, незважаючи на те, що диктатор Володимир Путін погрожує почати ядерну війну.

Однак, як вважає Бадіян, зовсім скоро російські окупанти самі почнуть відходити від наших територій.

“Війна повинна закінчитися раптово. Вони (росіяни, – УНІАН) просто відійдуть. У 2024 році ми вступимо в коаліцію. Це поки єдиний вихід для України. Рано чи пізно сюди прийде Китай. Може бути й таке, що ми об’єднаємося з Росією проти Китаю. Рано чи пізно Китай буде мати свої претензії на все”, – вважає Бадіян.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, продовжив Бадіян, навесні або восени можуть початися переговори між Україною і Росією, які змінять хід війни. На це також вплинуть і два інших моменти: хвороба Путіна і якась перемога України.

“Переговори почнуться або цієї весни, або восени. Але закінчення війни буде трохи пізніше. Другий сценарій – навіть якщо Путін не залишиться, у нас не буде спокою, якщо ми один на один залишимося з Росією. Це буде тягнутися до того моменту, поки ми не будемо мати ядерну зброю або коаліцію. Але коаліцію завтра я не бачу. НАТО не допомагає і допомагати не збирається. А ось Польща зацікавлена”, – вважає астролог.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні